Bouw & Industrie

Comfortabele kleding met specifieke eigenschappen zoals slijtvast, anti-statisch, waterafstotend, vuurvast en talloze andere functionaliteiten zijn onmisbaar voor een professionele vakman of vakvrouw!

Snickers

Snickers is al jaren één van de leidende merken in de werkkledingindustrie en daarmee wellicht het bekendste merk uit ons assortiment. Snickers stimuleert al meer dan 40 jaar de ontwikkeling van vernieuwende werkkleding op basis van de behoeften van kundige vakmensen die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen. 

Snickers besteedt veel aandacht aan ontwerp, ontwikkeling en het testen van bedrijfskleding om aan alle moderne eisen te voldoen. Nieuwe werkkleding wordt uitgebreid getest door vakmensen in het werkveld. Pas als de functionaliteiten, pasvorm en kwaliteit positief zijn getest komt het kledingstuk op de markt. 

Dassy

Dassy is een relatief jong bedrijf op het gebied van werkkleding, maar desondanks al een grote speler in de branche. Dassy heeft een uitgebreid assortiment met duurzame werkkleding voornamelijk gericht op bouw, industrie en logistiek. 

Zo levert Dassy werkkleding die voldoet aan normeringen, zoals; vlamvertragend en antistatisch. 

Ook over de pasvorm wordt goed nagedacht, hierdoor zit de kleding comfortabel om uw lichaam. Broeken zijn voorzien van een brede zoom waardoor deze makkelijk 5cm kan worden verlengd. 

Logo_tricorp

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Tricorp gelooft dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Tricorp maakt het verschil. En dat doen ze door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. En daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past

Santino

Het merk Santino is gespecialiseerd in bovenkleding. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de kledingbranche waardoor ze inmiddels een uitgebalanceerd assortiment heeft. 

Santino legt haar focus op een goede samenwerking tussen leveranciers en dealers met als resultaat een goed kwalitatief product met hoog comfort voor de gebruiker. 

 

B&C Pro

Het merk B&C staat voornamelijk bekend om haar promotionele kleding, echter met de B&C Pro serie heeft het een volwaardige kledinglijn voor de bouw & Industrie gecreëerd.

De focus van B&C ligt voornamelijk op de bovenkleding. B&C slaat met de Pro serie een brug tussen promotionele kleding en A-merk bedrijfskleding. 

Sioen

In het industrieel kledingsegment is Sioen de Europese marktleider op het gebied van kwaliteitsvolle bescherming. Sioen is gespecialiseerd in vlam vertragende, vlam vertragende-antistatische en high-visibility kleding. Kortom, de best mogelijke beschermende kleding voor elk mogelijk gevaar. Het is dan ook niet vreemd dat veel Nederlandse instanties, waaronder de politie, zich kleden met dit merk.

Solid Gear

De veiligheidsschoenen van Solid Gear worden ontwikkeld met enkel de beste materialen. Zo wordt er gewerkt met GORE-TEX voor bescherming tegen water, Vibram zolen voor grip en duurzaamheid. Daarnaast sluiten de schoenen met het BOA Systeem, waardoor het strikken van veters niet meer nodig is.

Voor iedere werkomgeving, binnen of buiten, warm of koud heeft Solid Gear een gepaste oplossing. Op deze manier heeft u altijd een goede bescherming van uw voeten.

Emma

Emma bestaat al meer dan 100 jaar en dat is terug te zien in de kwaliteit en design van de schoenen. Emma maakt gebruik van hoogwaardige producten waardoor de schoenen een hoog draagcomfort hebben en uiteraard veilig zijn. Zo zijn Emma schoenen meervoudig gestikt, waardoor deze een langere levensduur hebben.

Emma wil een positieve voetafdruk op onze aarde achterlaten, daarom worden schoenen geproduceerd volgens principes van de circulaire economie. Iedere schoen heeft een eigen ‘paspoort’ waar duidelijk op staat omschreven op welke circulaire manier het materiaal is verkregen.

Sixton
Kenmerkende voor het design van Sixton Peak werkschoenen is de harmonie, vakmanschap en kwaliteit. 
Een uitgekiende eenvoud en uitstraling, waarin alle verschillende kenmerken op het gebied van techniek, materiaal en kleur worden gecombineerd, geeft de schoenen een uniek karakter. 
 
Sixton Peak ontwerpt en produceert klassieke en sportieve modellen die zowel mannen als vrouwen het beste bieden op het gebeid van pasvorm en bescherming. 
D.m.v. samenwerkingsverbanden met partnerbedrijven en universitaire instellingen weet sixton jaarlijks innovatieve elementen aan haar schoenen toe te voegen. 

Personaliseren

Zodra u als bedrijf de keuze maakt om werkkleding te introduceren, is het personaliseren hiervan essentieel. Dit ter versterking van uw bedrijfsidentiteit. Workwearhouse biedt hiervoor verschillende methoden aan:

Borduren

Workwearhouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk aangemaakt aan de precisiesteek van de borduurmachine. Deze bevat maar liefst 16 kleuren. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder, zodat de stof niet vervormd tijdens het borduren. Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 12 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Bedrukken (flexdruk)

Bij Flexdruk wordt het logo door de plotten uit een gekleurde folie gesneden, vervolgens wordt de overtollige folie handmatig verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken, dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet geschikt, hiervoor gebruiken wij transferdruk. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Bij Printflex kan d.m.v. solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden.

Bedrukken (transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk overgebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u hiervoor kiest, houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.

Voeg je koptekst hier toe