Horeca Kleding

Kleding bestand tegen kookwas, voorzien van 2 borstzakken en mouwophouders zijn enkele vereisten geschikt voor HORECA.

Santino

In de horeca wordt hard gewerkt en dit vraagt om specifieke werkkleding. De kleding van Santino zit comfortabel, ziet er representatief uit en is makkelijk te reinigen.

Daarnaast kunt u keuze maken uit verschillende stoffen. Zo heeft Santino ook een Bamboe lijn. Bamboe is van nature antibacterieel en antischimmel. Dit reduceert transpiratie geuren. Daarnaast neemt bamboe het vocht 3 tot 4 keer sneller op, waardoor deze stof ideaal is voor de warme zomerdagen.

OVERIGE MERKEN

Workwearhouse heeft door door de jaren heen een eigen selectie Horeca artikelen samengesteld die in onze showroom te aanschouwen zijn.

Ons assortiment bestaat onder andere uit; overhemden, sloven, koksbuizen, T-shirts, denimproducten, T-shirts, Polo’s en nog veel meer. 

Speciale wensen voor uw horecakleding? Ons team van werkkledingadviseurs helpt u graag verder!

Personaliseren

Zodra u als bedrijf de keuze maakt om werkkleding te introduceren, is het personaliseren hiervan essentieel. Dit ter versterking van uw bedrijfsidentiteit. Workwearhouse biedt hiervoor verschillende methoden aan:

Borduren

Workwearhouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk aangemaakt aan de precisiesteek van de borduurmachine. Deze bevat maar liefst 16 kleuren. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder, zodat de stof niet vervormd tijdens het borduren. Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 12 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Bedrukken (flexdruk)

Bij Flexdruk wordt het logo door de plotten uit een gekleurde folie gesneden, vervolgens wordt de overtollige folie handmatig verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken, dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet geschikt, hiervoor gebruiken wij transferdruk. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Bij Printflex kan d.m.v. solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden.

Bedrukken (transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk overgebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u hiervoor kiest, houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.