Promotionele kleding

Kleding voor een feestje, evenement of voor promotie nodig? Workwearhouse heeft een breed assortiment kleding in vele kleuren en soorten.

Santino

Santino is gespecialiseerd in bovenkleding. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de kledingbranche waardoor ze inmiddels een uitgebalanceerd assortiment hebben.

Voor een beurs of evenement heeft Santino hoogwaardige en goed gesneden kleding zodat jij netjes en professioneel gekleed bent.

Kariban

Strakke lijnen, zorgvuldig geselecteerde materialen en goede pasvormen zijn kenmerkend voor het merk Kariban. Het Franse bedrijf legt vandaag de dag de ‘klemtoon’ op ecologische en verantwoordelijke productie van haar kleding. 

Het merk kent een uitgebreid assortiment aan textiel. Zo kunt u terecht voor polo’s, T-shirts, hemden, truien, sofshells, jackets, handdoeken, sloven en nog veel meer. 

B&C

Het merk B&C is in 1997 opgericht en dik 20 jaar later Europese marktleider. B&C heeft met maar liefst 41 verschillende kleuren het breedste kleurenpallet op de markt. 

U kunt bij B&C terecht voor T-shirts, poloshirts, sweatshirts, overhemden, jassen en soft shell. B&C Collection brengt leven in uw acties, promoties, designs en uniformen met een uitgebreid aanbod aan stijlen, van klassiek tot trendy.

Payper

Het Italiaanse merk Payper heeft jarenlange ervaring op het gebied van modelontwikkeling en productie van vrije tijd en professionele werkkleding. De combinatie van hoge kwaliteitsnormen en het Italiaans design maakt Payper een geschikte partner op het gebied van promotionele kleding. 

Het creatieve Italiaanse R&D-team van Payper zorgt ervoor dat jaarlijks nieuwe producten op de markt komen die functioneel en modebewust zijn. 

Kortom, Payper is een bedrijf met een duidelijke doelstelling: de prestaties van de werknemers niet alleen veiliger en praktischer maken, maar ook het verlenen van meer charme. 

Personaliseren

Zodra u als bedrijf de keuze maakt om werkkleding te introduceren, is het personaliseren hiervan essentieel. Dit ter versterking van uw bedrijfsidentiteit. Workwearhouse biedt hiervoor verschillende methoden aan:

Borduren

Workwearhouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk aangemaakt aan de precisiesteek van de borduurmachine. Deze bevat maar liefst 16 kleuren. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder, zodat de stof niet vervormd tijdens het borduren. Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 12 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Bedrukken (flexdruk)

Bij Flexdruk wordt het logo door de plotten uit een gekleurde folie gesneden, vervolgens wordt de overtollige folie handmatig verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken, dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet geschikt, hiervoor gebruiken wij transferdruk. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Bij Printflex kan d.m.v. solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden.

Bedrukken (transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk overgebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u hiervoor kiest, houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.