Zorgkleding

Hoogwaardige kwaliteit en excellente pasvorm gecombineerd met vrolijke kleuren die een aanvulling zijn voor uw huisstijl

logo_berkel

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg online. Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de betreffende drager.

BP

Het merk BP bestaat al meer dan 230 jaar en dat is terug te zien in de kwaliteit en het design van de zorg kleding. Het merk ontwerpt en produceert zorgkleding die voldoet aan de moderne, Europese, pasvormen.

De werkkleding van BP is te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals: zwart, wit, rood, blauw, aqua, paars en lichtgroen. Ideaal om het hele team te kleden in jouw bedrijfskleuren.

Emma

Bij medewerkers in de zorgsector is het belangrijk goed schoeisel te dragen. Dit om lichamelijke klachten te voorkomen. 

Bij het uitzoeken van geschikte schoenen zijn er een aantal punten om op te letten: comfort, houdingscorrectie, hygiëne, antislip en eventuele waterdichtheid. De schoenen van Emma houden rekening met deze criteria en zijn hierdoor zeer geschikt voor meerdere zorgberoepen.

Personaliseren

Zodra u als bedrijf de keuze maakt om werkkleding te introduceren, is het personaliseren hiervan essentieel. Dit ter versterking van uw bedrijfsidentiteit. Workwearhouse biedt hiervoor verschillende methoden aan:

Borduren

Workwearhouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk aangemaakt aan de precisiesteek van de borduurmachine. Deze bevat maar liefst 16 kleuren. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder, zodat de stof niet vervormd tijdens het borduren. Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 12 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Bedrukken (flexdruk)

Bij Flexdruk wordt het logo door de plotten uit een gekleurde folie gesneden, vervolgens wordt de overtollige folie handmatig verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken, dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet geschikt, hiervoor gebruiken wij transferdruk. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Bij Printflex kan d.m.v. solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden.

Bedrukken (transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk overgebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u hiervoor kiest, houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.